Den Goda Fen

Och så en fransk film som blivit lite av en succé med romantik och humor i en mix och vips…fransk feelgod med titeln La fée, “Den Goda Fen

“Dom är en ensamvarg som nattetid syns i receptionen på ett litet hamnhotell. Plötsligt anländer Fiona – en mystisk kvinna utan bagage och skor som påstår sig vara en fe. Hon besannar två av Doms önskningar men försvinner spårlöst inför den tredje och sista. Men vid detta lag är Fionas kärlek det enda han önskar sig.
Den goda fen är en underbar kärlekshistoria där sagolika tablåer fylls med skruvad humor och samhällskritik. Den kreativa trion Abel-Gordon-Romy har skrivit manus, regisserat samt spelar huvudrollerna (!) i denna slapstickhyllning som andas såväl Tati som Kaurismäki. Årets absoluta hjärtvärmare!”

Biopremiär: 6 april 2012
På DVD: 30 maj 2012
Distributör: Njuta Films
Powered by Preview Networks


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *