Tävling – Vinn Dolda Tillgångar På Blu-ray

doldatillg..
Dags för tävling igen och den här gången i samarbete med 20th Century Fox. Den 26 juni har den härligt inspirerande, historiska dramafilmen “Dolda Tillgångar” (Hidden Figures) release på DVD och Blu-ray och Cinemaholics har tre exemplar av den excellenta blu-ray utgåvan, med digert extramaterial, att lotta ut.

Dolda Tillgångar nominerades till tre Oscars och handlar om tre matematiskt begåvade kvinnor av afro-amerikanskt ursprung, som anställs av NASA tidigt 60-tal, för att räkna ut hur man ska bära sig åt för att skicka ut en rymdfarkost med John Glenn i omloppsbana runt jorden.

Tävlingen pågår fram till releasedatum måndagen den 26 juni. Vinnarna lottas fram bland de rätta svaren på följande lätta fråga: Octavia Spencer spelar Dorothy Vaughan och Oscarsnominerades för den rollen. Hon har tidigare vunnit en Oscar med en annan riktigt bra film, vilken då? Maila svaret till kontakt@cinemaholics.se


Kommentarer

Tävling – Vinn Dolda Tillgångar På Blu-ray — 3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *