I Don’t Know How She Does It

Dags för en totalsågad film, “I Don’t Know How She Does It” som retat upp en del falanger. Feminismen är död skrev någon på IMDB, kanske därför den dåliga kritiken? 🙂 Betyg 4,3/10 på IMDB
Den här har jag inte sett och jag har inga förväntningar. Här hemma brukar denna typ av film passa in på söndagskvällar, lättsam, rolig, romantisk komedi. Det är bara att hoppas att några av dessa parametrar faller på plats. Kate Reddy vaknar i varje fall på nätterna och skriver listor; att göra!!! Där känner jag igen mig. Nästa födelsedagspresent till frun blir en Whiteboard i köket.

DVD/Bluray premiär: 14 mars 2012.
Distributör: Noble Entertainment.

Synopsis:

“I I Don’t Know How She Does It möter vi karriärkvinnan Kate Reddy som har total kontroll över jobbet som finansanalytiker men ett smärre kaos på hemmafronten med en man och två barn. Hennes mest saknade tillgång är tid. Att jonglera karriär, familj, mansgrisar på jobbet, föräldramöten, skolbasarer och få dagen att räcka till, är allt annat än enkelt. I huvudrollerna ser vi Sarah Jessica Parker tillsammans med Pierce Brosnan, Greg Kinnear och Christina Hendricks.”

Filmen är baserad på Allison Pearsons bästsäljare 28 timmar på ett dygn – en karriärmammas dagbok. Livspusslet har aldrig varit så här roligt att lägga.
Powered by Preview Networks

Twins…
Powered by Preview Networks

Using Sex…
Powered by Preview Networks


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *