Downton Abbey The Weddings

Image6Snart är det pingst och det brukar innebära bröllopstider. Är ni på gång själva eller känner någon som ska gifta sig så kan ni med fördel ladda till Universal-Sony Pictures samlingsbox ”Downton Abbey The Weddings” som haft release på DVD nyligen. Boxen består av 3 skivor där man samlat alla bröllops-avsnitten från ”Downton Abbey”.

”Genom alla sex säsonger av Downton Abbey har vi fIrat kärleksparen och delat deras mest känslosamma och bästa stunder. Denna specialutgåva innehåller några av de mest romantiska och rörande bröllopsscenerna och avsnitten från serien. Dessutom innehåller den helt nya, exklusiva introduktioner och samtal med seriens kreativa team, som gett liv åt dessa relationer och nu ger oss en unik inblick i Downton Abbeys romanser och handling. Med boxen följer även ett häfte med snygga bilder från serien på just temat bröllop”

Image2

Priset ute i handeln för boxen Downton Abbey The Weddings ligger på 149 kronor (Discshop), men kikar ni in här på Cinemaholics i morgon kan det bli gratis för jag har nämligen fått tre exemplar av den här fina samlingen av Universal-Sony och jag tänker tävla ut dem under veckan. I väntan på det kan vi ta en tid på MsMojos 11 minuter långa video Top 10 Best Downton Abbey Moments…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *