Lost In Paris

lostparisSunday morning när jag skriver det här och vi beger oss till Paris där vi går vilse i en vimsig fransk komedi.

Lost In Paris” får Sverigepremiär den 9 juni 2017 och handlar om Fiona en bibliotekarie från en liten stad i Kanada. När hon en dag får ett brev från sin 88-årige moster Martha som bor i Paris och som behöver hjälp då hon ska placeras på ett ålderboende mot sin vilja, hoppar Fiona på första planet till Paris. Där upptäcker hon att Martha har försvunnit och när hon börjar leta i staden hamnar hon i en lavin av spektakulära katastrofer. Bland andra möter hon Dom, en förförisk, egotistisk hemlös kille som inte lämnar henne i fred.

I rollerna ser vi bland andra Fiona Gordon och Dominique Abel som även skrivit manus och regisserar, samt Emmanuelle Riva som Oscarsnominerades 2013 för sin roll i ”Amour”, som vann en Oscar för bästa utländska film. I Lost In Paris gör hon ett oförglömligt porträtt som den virriga mostern vilse i Paris.

Lost In Paris är berättelsen om tre vilsna själar i Paris…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *