The A Word – Brittisk Dramaserie På SVT Play

awordThe A Word” är en mycket bra brittisk, BBC producerad dramaserie från 2016 som ni kan följa om ni gillar vardagsdrama. Första säsongen består av 6 episoder och samtliga finns att streama på SVT Play. Serien bygger på Keren Margalits Yellow Peppers och blev så populär i UK att BBC beslutade sig för en säsong 2 som kommer senare under 2017.

The A Word följer familjen Hughes som återförenas i det idylliska hemmet i norra Englands vackra Lake District. Tanken är att fira sonen Joes 5-årsdag, men det uppstår snart spänningar när det antyds att Joe har kommunikationsvårigheter. När diagnosen autism ställs förändras livet för den redan dysfunktionella familjen.

Familjen Hughes arbetar, älskar och bråkar som alla andra familjer. Efter att yngste sonen får diagnosen autism känner de sig inte som alla andra familjer längre.”…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *