Voice From The Stone – Featurette Med Emilia Clarke

voicestone3Då var det, det här med skräckfilmsgenren igen då. Ska jag nypa en film av det slaget får det allt vara en film med substans och åt det Gothiska hållet, med psykologisk spänning och lite övernaturliga inslag och ett mysterium som måste lösas. Underskattade Daniel Radcliffe rullen “The Woman in Black” från 2012 är ett bra exempel på en sådan film.

Uttrycksfulla Emilia Clarks nya film rör sig inom den genren och är något som jag kan tänka mig se. Det man utlovar är en mysterie-skräckisthriller som får dig att krypa under filten eller gömma dig bakom kudden och som för tankarna till klassiker som Hitchcocks Tvåfaldiga Oscarsvinnare från 1940, Rebecca. Me det sagt så kan man med rätta ha lite förväntningar.

Handlingen utspelar sig vid ett isolerat stenslott i 1950-talets Toscana. Slottets unge arvtagare har blivit stum och Verena (Emilia Clarke) kommer dit som sjuksköterska för att försöka få honom att tala igen. Voice From The Stone bygger på romanen La Voce Della Pietra av Silvio Raffo och i ett tidigare inlägg hittar ni trailern. Här en kort featurette med Emilia Clarke, som seglar vidare i karriären mot superstjärnestatus…

Stillbild: Philippe Antonello.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *