Adam Sandler Är Sandy Wexler I Ny Komedi

Adam Sandler dyker upp i nya Netflix producerade komedin “Sandy Wexler” som får premiär på just Netflix den 14 april. Han spelar Sandy Wexler, en talangscout i 1990-talets Los Angeles, som representerar en grupp excentriska klienter inom show business. Sandys aldrig sinande hängivenhet sätts på prov när han blir förälskad i sin senaste klient, den talangfulla sångerskan Courtney Clarke (Jennifer Hudson), som han upptäckt på ett nöjesfält. Under ett decennium utspelar sig deras kärlekshistoria.

Han är ju minst sagt ojämn i sin produktion Adam Sandler. Flera hits har han åstadkommit, det är helt klart, men även flera bottennapp. Jag vet inte om trailern ger någon hint om Sandy Wexler blir en flipp eller flopp…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *