Dröm Vidare

Måndag och ny vecka och snön faller äntligen igen efter ett par veckors groteskt vårväder. Först ut i dag blir en något smalare film distribuerad av Non Stop Entertainment. Svenska dramat “Dröm Vidare” hade världspremiär i huvudtävlan (Dragon Award) på Göteborg Film Festival 2017 där den blev dubbelt prisbelönt; med Publikpriset och Svenska kyrkans Angelospriset. Den officiella biopremiären sker den 17 mars.

Mirja maåste finna sin plats i vaärlden efter ett avtjaänat fängelsestraff. När hon lyckas få ett jobb som hotellstäderska börjar hon leva ett dubbelliv. Hon slits mellan sin sjuka mamma och sina gamla vänner, som varit som hennes riktiga familj. Dröm Vidare har beskrivits som “en efterlängtad käftsmäll om vänskap, lojalitet, identitet och klass” och är på samma gång verklighetsnära och drömsk.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *