Arnold Schwarzenegger Söker Uprrättelse I Aftermath

aftermathArnold Schwarzenegger Hamnade i blickfånget här om dagen när han föreslog att han och Donald Trump borde byta jobb. Nu har ju USA provat det där med en skådis som president tidigare och det blev väl inte så lyckat. Förre guvernören Schwarzeneggers politiska karriär verkar i nuläget ligga i malpåse och det är film som gäller.

Under 2017 kommer han i en dramathriller som inte har det vanliga Schwarzenegger-action stuket. I “Aftermath“, med undertiteln 478, spelar han Roman, en man som förlorar sin fru och sitt barn i en flygolycka. Roman anklagar flygledaren som var i tjänst vid olyckan och vill ha svar och en förklaring av honom personligen.

Aftermath bygger på den verkliga händelsen Überlingen mid-air collision i juli 2002, där två plan kolliderar i luften över södra Tyskland. Utredningen pekade på att flera misstag skedde i flygledartornet i Schweiz. Efterspelet kom drygt ett år senare (478 dagar, därav filmens undertitel ) då en rysk medborgare som förlorat sin fru och två barn i olyckan söker hämnd i en fatal uppgörelse. Det här är ju en väldigt tragisk händelse på alla plan och filmer med verklighetsbagrund brukar kunna vara intressanta. Så vi kanske ska ha en del förhoppningar här.

Elliott Lester regisserar och i övriga roller ser vi Maggie Grace och Kevin Zegers. m.fl.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *