Vart Tog Poldark Vägen?

poldark81När Aidan Turner red in i rutan hösten 2015 som Ross Poldark, blev det succé ganska omgående. Snyggt filmfoto, vackra miljöer, duktig ensemble, spännande handling och vassa intriger har gjort serien till ett måste för alla som gillar perioddrama. Lägg där till även det historiska perspektivet, den romantiska touchen och Ross Poldark själv som är en karaktär med stort rättvisepatos. Inte konstigt då att serien går hem i stugorna, inte bara här i Sverige, utan i hela världen. Säsong 3 av Poldark är för övrigt på gång för inspelning och kommer på brittisk TV, med 10 nya avsnitt till hösten.

Nu väntar fans i Sverige ivrigt på säsong 2, som är avslutad i UK sedan en längre tid tillbaka. SVT har inte tablålagt Poldark ännu, men lovade förut att serien skulle sändas tidigt under 2017. Dags nu då kanske? Fram till dess kan ni läsa mer om serien här på Cinemaholics och ta en titt på denna bakom kulisserna video på hela 11 minuter. The Making Of Poldark…


Kommentarer

Vart Tog Poldark Vägen? — 2 kommentarer

  1. Hej, SVT har faktiskt gått ut med att Säsong 2 av Poldark. Kommer sändas med start Lördag den 1 april. I ett av sina tittarforum. Även intygat att det inte är något aprilskämt. Hade hoppats tidigare åtminstone i mars. Men nu har vi iaf ett datum verkar det som 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *