Will & Grace Är Tillbaka

willgraceTV serien “Will & Grace” är tillbaka efter 11 års bortavaro. 10 nya avsnitt är inspelade och det hela är en reunion som kommer att avrunda hela serien, om jag fattat det hela rätt. Nionde säsongen blir det här för Will & Grace, som tagit hem 16 Emmy Awards och varit Golden Globe-nominerad hela 27 gånger (Dock utan att vinna, vilket är anmärkningsvärt).

Will & Grace är en amerikansk sitcom som ursprungligen sändes mellan 1998 och 2006. Serien handlar om Will Truman, en homosexuell advokat, och hans bästa vän Grace Adler, en heterosexuell judisk designer, samt deras vänner, rika Karen Walker och den hårt arbetande gayskådespelaren Jack McFarland. Serien följer deras liv och vedermödor i New York. Debra Messing spelar Grace och serien blev hennes stora genombrott.

Vad jag hört ska Will & Grace vara en fantastiskt rolig serie, jag har inte sett den själv, med många udda och sköna karaktärer. Jag har försökt utröna om serien finns att streama, men har inte hittat den på någon av de svenska tjänsterna. Men det kanske kommer. Två videoklipp är släppta. Först ut är en promo för säsong 9, The Reunion is Coming, följt av en specialscen på drygt 9 minuter inför det amerikanska presidentvalet, som vi sitter inne med facit för…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *