Z: The Beginning Of Everything

ZedEgentligen skulle man kunna ägna hela livet åt att titta på TV serier. Utbudet är minst sagt digert. Nytt på ingång är ”Z: The Beginning of Everything” som är en biografi baserad på Zelda Sayre Fitzgerald liv. Vacker och lysande begåvad gick under smeknamnet Southern Belle och blev ikonen för den vilda, flamboyanta Jazz eran på 20-talet.

Medverkande är Christina Ricci som spelar Zelda Fitzgerald, David Hoflin spelar författare F. Scott Fitzgerald, som Zelda möter och får en passionerad kärlekshistoria med. Serien börjar börjar innan det mötet och då F. Scott Fitzgerald fortfarande är opublicerad och rör sig genom deras turbulenta kärleksaffär och deras äktenskap ’made in heaven’. Serien färdas genom vilda fester, den utsvävande konstnärs eran och bjuder på massor av jazz.

Z: The Beginning of Everything är en originalserie från Amazon och börjar den 27 januari. Serien består av 10 episoder och pilotavsnittet visades redan 2015. Kan det bli Netflix som tar den här månne?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *