All Nighter

allnighterJ.K. Simmons är i ropet efter Oscarsvinsten för sin prestation i dramat “Whiplash“. Han syns numera i var och varannan film och hela 10 stycken har han hittills inplanerade under 2017, bland andra komedin “All Nighter“. I filmen i iklär han sig rollen som en alkoholiserad far som planerar att besöka sin dotter i Los Angeles, men väl på plats finner att hon är försvunnen. Fast besluten att ta reda på vad som hänt tvingas han ta hjälp av dotterns udda ex-pojkvän (Emile Hirsch) och under en omvälvande natt börjar man leta efter henne.

Gavin Wiesen som gjorde fina “The Art of Getting By” regisserar och Seth W. Owen står för manuset. PÅ något vis känns det som att vi har sett det här förut, i olika tappningar…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *