Dokumentären Fed Up Gör Upp Med Skräpmatsindustrin

fedupDå och då är det trevligt med en bra dokumentärfilm, så vi viker även detta inlägg åt genren. “Fed Up” är en sådan film, dessutom passar det utmärkt nu när vi ska mjölka ut det sista ur julen och sockerfrossan är på topp 🙂

Amerikanska Nyhetsankaret Katie Couric är producent och berättarröst till Fed Up och det vi får veta i filmen är de verkliga orsakerna till övervikt och ohälsa. Den gamla sanningen energi in, energi ut och spring mer verkar inte vara allena rådande.

I USA, där problemet med övervikt är värst i hela världen, många har rumpor som en hel världsdel, vill den maffialiknande amerikanska livsmedelsindustrin få befolkningen att tro att de helt enkelt är lata och rör sig för lite. Är det hela sanningen? Ta en titt på trailern till Fed Up, hela filmen hittar ni på Netflix.

Är ni intresserade av kost och hälsa? Då vill jag tipsa om min andra blogg, som är nystartad: www.gunnholtsskafferi.se


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *