Mot En Tidlös Filmvår

Tänk vad mycket bra film som hamnat i glömska och ligger och skräpar i gömmorna. Jag vet mig massor av bra film som jag skulle vilja ha en nypremiär på bio av. Det får bli ämnet för ett kommande inlägg. Tack och lov så finns det filmbolag som fattat galoppen och vill ge oss möjlighet att se de gamla klassikerna igen…

2017 blåser NonStop Timeless liv i några av filmhistoriens mest oförglömliga verk. Under våren kommer biobesökaren att få återse legendariska filmögonblick på bio som badet i fontana di trevi som gjorde vår svenska Anita Ekberg världsberömd i Fellinis “La Dolce Vita“, Sophia Loren och Marcello Mastroiannis oväntade dejt i Ettore Scolas magiska ”En Alldeles Särskild Dag”, Charlotte Ramplings sensuella genombrottsfilm “Nattportieren” och Chaplins blinda kärlek i “Stadens Ljus” med en slutscen som kallats för den bästa skådespelarprestation som någonsin fångats på film.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *