A Series Of Unfortunate Events

lemonyserieSå här i början på året har en hel del nya serier premiär och en att hålla ett extra öga på är “A Series Of Unfortunate Events“, som gör sin debut på Netflix den 13 januari. Serien bygger på de internationellt bästsäljande serie böckerna av Lemony Snicket (aka Daniel Handler).

Handlingen fokuserar på de föräldralösa syskonen Violet, Klaus, och Sunny Baudelaires olycksaliga liv. Neil Patrick Harris spelar Greve Olaf som utsetts till barnens förmyndare och gör allt han kan för att komma över deras arv. Eftersom syskonens föräldrar dött under mystiska omständigheter i en brand börjar de göra efterforskningar om hur det hela gått till. Varje gång de hittar en ledtråd måste man överlista Olaf och hans försåtliga planer.

A Series Of Unfortunate Events är en originalserie skapad av Netflix och det är en riktig äventyrsvärld man bjuder på…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *