Comeback För Goldie Hawn i Komedin Snatched

Goldie Hawn, som hunnit bli 71 år, har tidigare sagt att filmkarriären är nedlagd, men nu nästan 15 år efter den senaste filmen “Rocksystrar” (2002) gör hon comeback i komedin “Snatch“. Där teamar hon upp med en annan komedienn av klass, Amy Schumer. Regisserar gör Jonathan Levine som tidigare gjort bland annat fina 50/50.

Snatched får biopremiär kommande vår och handlar om Emily en spontan kvinna i trettioårs åldern som när hon blir dumpad av sin pojkvän lockar med sin ultraförsiktiga mamma på en resa till Ecuador. Väl där tycker Emily att det skulle vara trevligt att ge sig ut på äventyr i djungeln, vilket leder till att de bägge blir kidnappade av banditer. När man försöker slå sina kloka huvudet ihop för att hitta en plan för att fly, sätts mor och dotter relationen på hårda prov.

Välkommen tillbaka Goldie…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *