Barnmorskan I East End Får Tre Nya Säsonger

midwife58Call The Midwife, allas våran Barnmorskan i East End har blivit BBCs stora flagskepp och en av de populäraste serierna tv-bolaget någonsin producerat. Serien har fans över hela världen, inte minst här i Sverige och för alla som följer serien presenterade BBC glädjande nyheter i dagarna.

Det blir ytterligare tre säsonger till och tre julspecialer, med andra ord, en säsong 7, 8 och 9. Säsong 6 kommer att visas efter årsskiftet i UK, vilket innebär att Barnmorskan I East End kommer ha fullt upp till 2020!

Här i Sverige väntar vi in SVTs sändningar av säsong 5. 2015 års julspecial kommer att visas när den passar som bäst in tiden, veckan innan jul den 18 december. För övrigt kan nämnas att Barnmorskan I East End finns på Netflix för alla som vill börja om med säsong 1. Där finns även säsong 5, om ni är otålig.

Nu får vi hoppas att SVT är offensiv och köper in alla kommande säsonger av Barnmorkan I East End. 2016 års julspecial är på intågande för britterna och visas på juldagen. Ingen större fara för spoiler alert här…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *