Julian Fellowes Doctor Thorne Visas På SVT

DoctorThorneSaknar ni Downton Abbey? Ett mycket bra substitut då i så fall är Julian Fellowes nya perioddramaserie “Doctor Thorne“, som utspelar sig i 1850 talets Barsetshire i England. Serien kommer nu att visas på SVT 2 med start på nyårsdagen klockan 20.00.

Doctor Thorne är en miniserie i tre delar, som bygger på Anthony Trollope’s sex böcker i serien Chronicles of Barsetshire. I serien får vi följa den fattiga Mary Thorne som växer upp med sin rika faster och kusiner på godset Greshamsbury Park. Som sig bör bjuder serien på dramatik, romantik, intriger och andra spännande saker som gör en serie sevärd. Doctor Thorne fick fint mottagande i UK när den sändes tidigare i år, dock blev alla besvikna över att serien bara innehöll tre episoder.

För att ni ska få mera kött på benen bjuder Cinemaholics här på ITVs trailer samt en bakom kulisserna video. Håll till godo…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *