Skönheten Och Odjuret – Första Trailern

skonhetenMånga har varit nyfikna och nu är den här, första fullängdstrailern till “Beauty And The Beast” (Skönheten Och Odjuret) med Emma Watson som Belle och Dan Stevens som odjuret. Två britter i huvudrollerna sålunda när Disney återberättar den animerade klasssikern från 1991.

När den vackre men själviske prinsen drabbas av en förbannelse förvandlas han till ett odjur med ett utseende så skrämmande att ingen längre vågar möta honom. Det enda sättet att häva förbannelsen är att hitta någon som kan älska honom för den han är – fast vem kan älska ett odjur? Men så av en slump hamnar den vackra Belle på slottet, där lampan Lumiére, klockan Clocksworth och alla andra förtrollade ting gör allt för att romansen ska börja spira…

Disney bjuder på en riktigt snygg trailer och man visste vad man gjorde när man valde Emma Watson för huvudrollen.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *