Ghost In The Shell

ghostshellVad har hänt med Scarlett Johanssons karriär och hur väljer hon sina roller, några Oscars performances är det inte tal om i varje fall. Jag saknar tiden med filmer som “Lost In Translation” och “Matchpoint” och då pratar vi drygt 10 år sedan. Nu förekommer hon mest i filmer som kommande actionrullen “Ghost In The Shell” och jag kan inte påstå att bionerven kittlar extra för det. Men det är klart, dessa filmer blir ofta av någon anledning blockbusters och då blir det även klirr i kassan.

I Ghost In The Shell spelar Scarlett Johansson Major, en Cyborg polis (Cyborg = en organism som består av såväl biologisk vävnad som syntetiska delar) som är på jakt efter en illsinnad hacker i en stad som liknar Tokyo. Filmen är inspirerad av de Japanska cyberpunk manga filmerna, en genre som uppstod i Japan under 1980-talet. Michael Pitt och Juliette Binoche har även de roller i filmen som regisseras av Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman)

Alla som är sugna på Ghost In mThe Shell får vänta till den 31 mars 2017. Årets julklapp till flickvännen kan bli Scarlett Johanssons figursydda, kroppsnära termodräkt som hon bär i filmen…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *