Fira Jul Med Barnmorskan I East End

SVT har släppt sitt program för julhelgerna och där finns många godbitar som ger en anledning att återkomma i ämnet. Närmast kan nämnas att SVT fortsätter att sända Barnmorskan I East End, vilket är glädjande för alla som inte har Netflix eller är sugen på den tjänsten. Den 18 december klockan 20.00 bjuder SVT in till 2015 års julspecial som rundar av säsong 4 av Barnmorskan I East End. När säsong 5 sedan tar vid vet jag för tillfället inte, men gissningsvis efter årsskiftet.

Det är många som är glada när människorna i East End-området förbereder sig för julen. En sörjande moder får en mycket oväntad överraskning och kan njuta av julen. Men samtidigt blir nunnorna i Nonnatus House oroade när en av systrarna verkar ha försvunnit.“…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *