Trailern Till Bamse Och Häxans Dotter Är Här

bamse34Bamse Och Häxans Dotter” handlar om en liten häxflicka som heter Lova och är en äventyrsfilm för barn om hur viktigt det är att hjälpa varandra. Filmen får premiär på juldagen och rösterna görs av bland andra Peter Haber, Jonas Karlsson, Morgan Alling och Tomas Bolme. Nordisk Film har precis släppt den första fullängdstrailern…

Lova flyttar in i den mörka skogen alldeles intill Bamse och hans vänner. Det som Lova önskar sig mest av allt är att få kompisar, för det är inte så lätt att vara dotter till en häxa. Samtidigt har Krösus Sork (världens girigaste sork) hittat guld i bävrarnas damm. För att kunna riva dammen och få guldet lurar han Lova att trolla bort Bamse. De tre vännerna måste nu ta sig tillbaka innan Krösus river dammen som kommer att översvämma byn. Med Bamse borta är det upp till alla barn att hjälpas åt för att stoppa Krösus – och för att göra det så måste man vara sams.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *