Renegades – På Jakt Efter Nazi Guld

renegades‘Action Bengt’ med vänner lär få sin hunger efter rå oktanhaltig action stillad i början på nästa år när actionthrillern “Renegades” går upp på bio. Luc Besson har skrivit manus tillsammans med Richard Wenk. Besson behöver väl ingen närmare presentation, men nämnas kan i varje fall att Mr Wenk tidigare har skrivit filmmanus till filmer som “16 Blocks“, “The Equalizer” och “Jack Reacher: Never Go Back“. Steven Quale som senast gjorde “Into The Storm” regisserar. Ensemblen består väl inte direkt av namn som vi brukar se på röda mattan, förutom J.K. Simmons, som att döma av trailern fått en roll där han får höja rösten igen.

Handlingen utspelar sig i Sarajevo 1995. Där befinner sig en grupp Navy SEALs som inte drar jämnt med sin befälhavare och därför väljer att inte berätta om sin senaste plan för att hitta och stjäla en stulen samling naziguld från andra världskriget, som ligger på botten av en bosnisk sjö. För att få planen att gå i lås tvingas gruppen slåss med diverse skurkar, flirta med damer och spränga saker i luften. Vardagsmat med andra ord.

Här har vi Kellys Hjältar ano 2016…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *