American Gigolo Blir TV Serie

amgigoloDen gamla kriminaldrama klassikern från 1980 “American Gigolo” ska bli tv serie. Variety berättar i senaste numret att tv bolaget Showtime har en remake på gång på filmen som hade Richard Gere i huvudrollen. Handlingen kommer att utspelas i nutidens Los Angeles. När det hela är klart för visning förtäljer inte historien.

American Gigolo nominerades till 2 Golden Globe och handlar om Julian Kaye (Richard Gere) som finansierar ett liv i lyx genom sitt yrke som manlig eskort till rika kvinnor. Han talar fem eller sex språk, och är lika nöjd med att vara chaufför åt en rik medelålders kvinna, som att vara översättare för en ensam fru till en direktör. Han är den amerikanske gigolon. När Julian skickas till en finansman som beordrar honom att utnyttja hans fru medan han tittar på och det senare visar sig att frun har blivit mördad, blir Julian huvudmisstänkt. Under samma tid har han lärt känna Michelle Stratton (Lauren Hutton), en olycklig politikerfru, som han börjar få äkta känslor för. När Julians förhållande till Michelle djupnar hopas samtidigt mordmisstankarna mot honom.

Vi man sätta tänderna i den här 90-tals klassikern så finns den både på DVD och blu-ray. Vi kan ta en titt på Paramounts originaltrailer till filmen…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *