Life – Rymdäventyr Med Rebecca Ferguson

lifeSvenskt deltagande blir det i kommande SciFi thrillern “Life“, som går upp på biograferna i maj nästa år. Daniel Espinosa regisserar och Rebecca Ferguson innehar en av huvudrollerna tillsammans med Ryan Reynolds och Jake Gyllenhaal.

De tre är en del av en större besättning ombord på en internationell rymdstation som gör en chockerande upptäckt, man hittar biologiska prov som tyder på liv på Mars. Detta historiska fynd frambringar förstås jubel och klang, men när det går upp för gruppen att den hittade organismen, precis som allt liv, vill överleva med alla nödvändiga medel, övergår firandet i terror.

Jag går väl inte direkt i gång för fulla cylindrar på rymdfilmer generellt sett. Att det finns liv därute köper jag i varje fall, frågan är dock om inte utomjordingarna försöker gömma sig för oss när de ser hur vi behandlar varandra och vår planet.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *