United Kingdom – ‘I Am His Heir’ Klipp

aunitedkingdomNu är Sverigepremiären spikad för verklighetsbaserade perioddramat “A United Kingdom“. Den 10 mars 2017 går filmen upp på de svenska biograferna och då bjuds det på en kärlekshistoria som skakade om ett helt imperium.

Huvudrollerna spelas av David Oyelowo och Rosamund Pike och de är Seretse Khama, prins och sedermera kung av Botswana och kontorsflickan och London bon Ruth Williams. De bägge möts 1947 och det säger klick och de blir vansinnigt förälskade. Problem dyker naturligtvis upp inte bara för det unga förälskade paret utan även för alla trångsynta med fördomar. Förhållandet får följdverkningar på politisk nivå, då parets kärlek hotar att destabilisera förhållandet mellan de bägges nationer.

Trailern hittar ni i tidigare inlägget A United Kingdom – Brittiskt Perioddrama Med Klass. Här bjuds det på klippet ‘I Am His Heir’…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *