Almost Christmas

almostchristmasEn timme extra har vi fått i natt och tro det eller ej, i dag är det endast 4 veckor kvar till första advent. “Almost Christmas” alltså och då kan vi lika gärna ta en titt på kommande julfilmen med samma namn. David E. Talbert har skrivit manus och regisserar en film som handlar om en dysfunktionell familj som samlas till thanksgiving, första gången sedan deras mamma dog. Familjens patriark lovar att om familjen kan umgås under samma tak i fem dagar utan att ha ihjäl varandra så kommer det att ske ett julmirakel.

A Christmkas Miracle går upp i UK i november. Jag har inte hittat något svenskt datum, men intresserade får hålla koll runt den tiden. Jessie T. Usher, Gabrielle Union och Danny Glover är några av skådespelarna som ska försöka få det här i hamn…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *