Gilmore Girls: A Year in the Life

gilmoregAlla som fastnade för dramakomedi serien “Gilmore Girls” en gång i tiden lär nog hoppa av glädje när uppföljaren “Gilmore Girls: A Year in the Life” börjar visas på Netflix från och med den 25 november.

Gilmore Girls sändes under sju säsonger, åren 2000-2007 och fick en stor skara fans. Handlingen utspelar sig i den pittoreska lilla staden Stars Hollow i Connecticut, som har 9973 invånare. Där bor den 32-åriga ensamstående mamman Lorelai och hennes tonårsdotter Rory The Gilmore Girls. Lauren Graham spelar den kvicktänkta Lorelai, som är föreståndare för värdshuset Independence Inn, men i första hand mamma och bästa vän till Rory (Alexis Bledel). Även om mor och dotter står varandra mycket nära är det en svår balansgång för Lorelai att veta hur mycket kompis och hur mycket mamma hon ska vara åt Rory.

När nu berättelsen om Gilmore Girls fortsätter har det gått nio år och vi får följa Lauren Graham och Alexis Bledel som Lorelai Gilmore och Rory Gilmore och se dem brottas med förändringar och invecklade familjeband under ett år. Första säsongen är på fyra episoder och avhandlar varje årstid under året. Först ut är Vinter, följt av vår, sommar och höst. Ni vet väl att på Netflix finns alla de sju första säsongerna om ni vill friska upp minnet inför den nya säsongen. Nedan får ni Netflixs trailer till Gilmore Girls: A Year in the Life samt en featurette där många av de inblandade ser tillbaka på den förra serien och ger oss en inblick i den nya…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *