Indignation – Svensktextad Trailer

SF Studios har släppt en svensktextad trailer till höstens stora kärlekssaga “Indignation“, där Logan Lerman faller pladask för Sarah Gadon. Ni hittar mer om filmen i inläggen Indignation och Indignation – Time Period Costumes Featurette. Trailern ser ni nedan och dessutom några stillbilder från SF Studios.

Året är 1951. Marcus Messner (Logan Lerman) är en begåvad ung man, som vid sidan av sina studier arbetar extra i sina föräldrars kosher-slakteri i Newark, New Jersey. När han får stipendium till ett konservativt college i Ohio uppfyller han två önskningar: att undvika att bli inkallad i Koreakriget och att komma bort från sin fanatiskt ängslige far. När han möter den vackra Olivia Hutton och blir blixtförälskad sätts framtidsplanerna på prov…

Stillbildsfoto: Alison Cohen Rose ©Winesburg Productions, LLC, 2015.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *