Julieta – Romantiskt Drama Av Pedro Almodóvar

julietaPedro Almodóvars nya film, romantiska dramat “Julieta” får Sverigepremiär på fredag den 21 oktober. Filmen nominerades till Guldpalmen i Cannes 2016.

Efter att Julietas man hastigt omkommer i en båtolycka blir hon förkrossad. I tystnad lider hon av skuld och saknad och går in i en djup depression. Tack vare dottern Antía lyckas hon till slut ta sig ur sitt mörka hål och ser fram emot ett liv tillsammans i lägenheten i centrala Madrid. Men ibland för inte sorg människor närmare varandra, utan längre isär. När Antía fyller arton år lämnar hon sin mamma, utan någon egentlig förklaring, och vill inte träffa henne mer. Julieta kämpar för att hitta henne och få henne att komma hem, men inser snart hur lite hon faktiskt vet om sin dotter.“…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *