Boo! A Madea Halloween

madeabooTyler Perry har inte gett sig än, för han fortsätter att klä ut sig till kvinna, som en bullrig och stökig ‘grandma’i sina Madeafilmer. Nu är den tionde Madea rullen på ingång, “Boo! A Madea Halloween“, som får premiär i staterna den 21 oktober. När Sverigereleasen sker vet jag inte för tillfället och egentligen bryr jag mig inte heller, då jag tycker att de här Madea filmerna oftast inte håller måttet. Men…kanske, kanske kan Boo! A Madea Halloween höja sig över Madea snittet. Trailern med flera vinklingar till gamla skräckfilmer skapar en aning intresse, bara det nu inte blir too much.

Madea tillbringar Halloween med att hålla koll på en grupp tonåringar så att de sköter sig. Det blir en krävande dag då hon även får fullt upp med mördare, paranormala poltergeists, spöken, andar och zombies“…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *