Kristen Stewart Jagar Spöken I Personal Shopper

personalshopperKristen Stewart syns flitigt på bio i höst, bland annat i franska thrillerdramat “Personal Shopper” som visades på Cannes Filmfestival tidigare i år och flera andra filmfestivaler. För manus och regi står Olivier Assayas som tidigare samarbetat med Kristen Stewart i dramat “Moln Över Sils Maria”

I Personal Shopper finns övernaturliga inslag och mysticism och filmen kan liknas vid en modern spökhistoria.

Kristen Stewart spelar Maureen som jobbar inom modeindustrin i Paris som personlig assistent åt modellerna. Förutom att shoppa kläder åt dessa besitter hon även färdigheter som medium. Hennes bror har nyligen avlidit och mitt uppe i sorgearbetet söker hon runt i hans Parislägenhet fast besluten att få kontakt med honom.

Här får vi vänta en bit in på det nya året för biopremiär, exakt datum är ej ännu fastställt.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *