Touching Home

Ed Harris tycker jag är en fenomenal skådespelare. Den 28 februari dyker han upp i DVD premiären “Touching Home“. En film jag absolut kommer att se, trots det lite klena betyget på IMDB: 5,6/10.

Handlingen är som följer:

“Clint och Lane Winston har satsat allt på att bli professionella baseballspelare. När ytterligare ett lag tackar nej bestämmer de sig för att slicka sina sår i hemstaden i norra Kalifornien, och med karriärer som gått i stöpet återvänder de till en kör av förolämpningar och skämt från de som aldrig själva lyckats lämna staden. Men där väntar även deras far – mannen som genom alkoholism och spel svikit dem hela deras uppväxt”

Noah och Logan Miller regisserar i Touching Home sin egen uppväxthistoria, och spelar själva huvudrollerna, i detta intensiva och hjärtskärande drama om att tvingas återvända till en plats som man aldrig räknat som sitt hem. Fyrfaldigt Oscarnominerade Ed Harris gör ett oförglömligt och osmickrande porträtt av brödernas far – en man som svikit dem genom livet men som de inte kan låta bli att älska.

Distributör: Noble Entertaiment.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *