Bad Santa 2 – Trailer 2

Det blir Billy Bob Thornton och “Bad Santa 2” som ska hjälpa oss att komma i rätt julstämning i år. Eller förstöra den, det beror på hur man ser det. För Thorntons tomtekaraktär Willie T. Soke är ingen vanlig ‘Kris Kringle’, för här har vi en tomte som är elak, snuskig, avskyvärd och som överlag hatar barn. Nya red band trailern ger lite mer ledtrådar om handlingen. Sokes teamar upp med dvärgen Marcus(Tony Cox) och sin mamma Sunny(Kathy Bates) och tillsammans planerar de att råna ett välgörenhetscenter som drivs av Diane (Christina Hendricks). Med på ett hörn är även Willie T. Sokes sidekick från första filmen, The Kid Thurman Merman (Brett Kelly), som trots att han nu hunnit bli 21 år fortfarande är lika korkad som förut.

Lagom till första advent helgen, Sverigepremiär den 25 november, bjuds vi in till att få den rätta julstämningen…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *