The Accountant Trailer 2

Den nya trailern till “The Accountant” är lite snarlik den första, fast nu med svensk text. Oscarbelönade Ben Affleck spelar huvudrollen i thrillern The Accountant av Gavin O’Connor. Christian Wolff är ett matematiskt geni med mer gemensamt med siffror än människor. Hans revisorfirma är en front för hans frilansjobb där hans kunder är några av världen farligaste kriminella organisationer. När Finansdepartementets brottsdivision, ledd av Ray King (J.K. Simmons) kommer honom på spåren tar Christian sig an en mer hederlig klient – ett toppmodernt robotföretag där en ung revisor (Anna Kendrick) upptäckt en avvikelse som gäller flera miljoner dollar. Men när Christian närmar sig sanningen ökar antalet döda.

Första trailern och mer om filmen hittar ni här. Sverigepremiär är det den 4 november. Här är trailer 2 från Warner Brothers…

[wp_ad_camp_1]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *