Matthew McConaughey Gräver Guld I Ny Film

goldMångsidige skådespelaren och Oscarsvinnaren Matthew McConaughey, som vi kan se på bio just nu i amerikanska frihetskrigsdramat “Free State Of Jones” kommer att gräva guld i en av sina kommande filmer.

I just “Gold” teamar han upp med bland andra Bryce Dallas Howard, Toby Kebbell, Edgar Ramírez och Bruce Greenwood i en film som bygger på verkliga händelser. Matthew McConaughey spelar Kenny Wells, som 1988 slog sig ihop med en geolog (Edgar Ramirez) för att leta efter guld i okända djungler i Indonesien. Det går tungt till att börja med, men slår sedan till stort och man hittar guldfyndigheter i miljardklassen. Över en natt förvandlas man från trashankar till ofattbart förmögna män. Men med mer pengar kommer oundvikligen mer problem.

Gold går upp på bio på juldagen i USA. Vi i Sverige får vänta en bit in på det nya året.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *