Sarah Jessica Parker Är Tillbaka I Ny New York Baserad Serie

SarhJParkerDrygt 12 år sedan omåttligt populära TV serien ”Sex And The City” lades ned återvänder Sarah Jessica Parker till HBO i en ny dramakomedi serie som är New York baserad. Tio avsnitt finns inspelade och premiär blir det i oktober på HBO Nordic.

Divorce” centrerar kring Parkers karaktär Frances, som inspirerad av sina singelväninnor(Molly Shannon och Talia Balsam) blir så impulsiv så att hon begär skilsmässa från sin man(Thomas Haden Church). Men när det kommer till skarpt läge kan hon inte besluta sig för att verkligen genomföra idén, tills maken själv upptäcker att lilla frun haft en affär med en annan man och gör slut…Och att vara singel igen kanske inte är så roligt som Frances tänk sig.

Det låter som att det kan bli aningen komplicerat för vissa där ute i den stora staden New York och förhoppningsvis kommer serien underhålla Sex And The City Fans, som lider av svår abstinens. För något mer SATC lär det inte bli, då ’tanterna’ börjar bli till åren. Eller?

[wp_ad_camp_1]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *