Allied Teaser Trailer

alliedSom jag nämnde i inlägget Andra Världskrigsdramat Allied Får Premiär I November har mytomspunnna staden Casablanca återigen varit inspelningsplats för en storfilm. Brad Pitt och Marion Cotillard axlar manteln efter Bogart och Bergman i Robert Zemeckis romantiska andra världskrigsdrama “Allied“. Nu har Paramount släppte en teasertrailer till filmen som får biopremiär den 25 november…

Baserad på en sann historia kretsar handlingen kring Max Vatan (Pitt), en spion och lönnmördare som fått ett uppdrag att eliminera en tysk officer i Casablanca under andra världskriget. Där möter han Marianne Beausejour (Cotillard) som blivit signad för samma uppdrag. Paret blir förälskade, gifter sig och skaffar barn. Efter en period på olika håll, återförenas man i London, där nås Max av ryktet att Marianne sannolikt är spion för nazityskland.

[wp_ad_camp_1]


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *