Bad Santa 2 Red Band Trailer

Badsanta2Det gick ju fort efter teasertrailern, för nu är den officiella fullängdstrailern till “Bad Santa 2” här. Att Miramax väljer att stämpla den med en Red Band etikett är väl för att tomtenissen Billy Bob Thornton är värre än vanligt i denna uppföljare.

Filmbolaget har inte släppt mycket om handlingen, men det vi vet är att Thorntons tomtekaraktär Willie T. Soke nu lever i Chicago och hatar extrajobbet som varuhustomte. Men Marcus, återigen i Tony Cox skepnad har en plan på gång om en varuhusstöt. Den snorige lille grabben Thurman Merman, spelad av Brett Kelly, som var lite av Billy Bob Thorntons sidekick i första filmen, är även han tillbaka och har nu hunnit bli 21 år och som vi ser i trailern nedan fattas det fortfarande en och annan häst i stallet hos honom.

Som ni märker så är många av de gamla ansiktena från Bad Santa tillbaka i denna uppföljare. Dock inte Willies kärleksflört Sue(Lauren Graham) och Bernie Mac och John Ritter som bägge lämnade jordelivet alldeles för tidigt. Yppiga Diane(Christina Hendricks) är ny i ensemblen och så även Willies mamma Sunny Soke, spelad av Kathy Bates.

Den 25 November kommer Billy Bob Thorton och companjy göra allt för att förstöra den mysiga julkänslan för oss. Själv längtar jag redan…

[wp_ad_camp_1]


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *