The Accountant Trailer

theaccountantNär det mest görs filmer om superhjältar, monster och scifi figurer suktar jag efter gamla hederliga thrillers. Kanske kommande “The Accountant” med Ben Affleck i huvudrollen håller måttet. Det får vi veta den 4 november då filmen, som regisseras av Warrior regissören Gavin O’Connor, har Sverigepremiär. I övriga roller även Anna Kendrick, Jon Bernthal, John Lithgow och J.K. Simmons.

Christian Wolff (Affleck) är ett matematisk snille med mer affinitet för siffror än människor, som arbetar som frilansande revisor åt några av de mest farliga kriminella organisationerna. När chefen för brottsbekämpande, Ray King (J.K. Simmons), kommer han på spåren tar sig Christian ann en legitim klient, ett hightech företag där en redovisnings kontorist (Anna Kendrick) har upptäckt ett missförhållande i bokföringen vars följdverkningar är värt miljontals dollar. När Christian skärskådar böckerna kommer han närmare den obehagliga sanningen…

[wp_ad_camp_1]


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *