Bad Santa 2

BadsantakidNu blir det julfilm mitt i sommaren. Kände ni till att det kommer en uppföljare till Bad Santa”?, tomten som vill ingen ha hem på julaftonen. Oscarsvinnaren Billy Bob Thorntons Willie är ingen klassisk tomte som säger HoHo eller Marry Christmas, utan här är det What The Fuck som gäller…men någonstans, långt där inne finns ett hjärta även hos denna tomte och det gör Bad Santa till lite av en annorlunda julklassiker. I uppföljaren Bad Santa 2, som får Sverigepremiär den 25 november, är Mr Thornton tillbaka som den pimplande varuhustjuven Willie Soke och med sig har även nu medhjälparen Marcus (Tony Cox) och Thurman Merman (Brett Kelly), den enerverande, frågvise och snorige The Kid, som nu har blivit några år äldre. Lite är släppt om handlingen, men vi kan ju ana att inget varuhus går säkert denna jul heller. Vad vi vet är att Willie i filmen har ett gott öga till yppiga Diane(Christina Hendricks) och att Willies mamma Sunny Soke, spelad av Kathy Bates gör entre på scenen. “Freaky Friday” och “Mean Girls” regissören Mark Waters håller i taktpinnen.

Det finns bara en kort teaser än så länge, så i väntan på en fullängdstrailer får den duga. Håll i tomtemössan…

[wp_ad_camp_1]


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *