Söndagsfilmen – Sidewalks Of New York

Vi kör en söndagsfilm igen, det var ju ett tag sedan. Från Paramount Pictures kommer romantiska dramakomedin “Sidewalks Of New York“(2001). Framlidne Dennis Farina har en av rollerna i en film som handlar om Tommy som har brutit med flickvännen och är tillbaka i singellivet igen. Och singellivet har hans goda vän, flickjägaren Carpo, god koll på tills han möter Maria. Hon försöker fortfarande komma över sitt kraschade tonårsäktenskap med Benjamin som slösar sin kärlek på Ashley. Ashley är en 19 årig student som har ett förhållande med Griffin som lovat att lämna sin fru Annie. De bor alla i New York – staden där vad som helst kan hända.

Det här är en riktigt välskriven och underhållande film med en rapp och trovärdig dialog och man skulle kunna se den som en hyllning till kärleken och singellivet i New York. Ska man jämföra med något annat så är det som en mix av Woody Allen och Sex And The City. Filmtekniken är stundtals dokumentär när skådepelarna tittar rakt in i kameran och låter oss få veta vad som är på gång i deras liv. Rekommenderas varmt och den hamnar även under kategorin DVD/Bluraytipset och får en klar 4/5.

Sidewalks Of New York är skriven och regisserad av Edward Burns och han spelar själv Tommy i filmen…

[wp_ad_camp_1]


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *