Indian Summers – Intrigerna Fortsätter

IndianSummers2Brittiska perioddramaserien ”Indian Summers” blir bara bättre och bättre. Därför är det förvånande att Channel 4 beslutade att lägga ned serien efter denna andra omgång, trots att serien var planerad för hela fem säsonger. Nu är det ju inte första gången brittiska tevebolag sviker tittarna genom att ge en populär serie yxan. Money talks antar jag. Personligen tycker jag att Indian Summers har allt man kan kräva av ett periodrama. Samtidigt som man får en intressant historielektion om brittisk kolonialstyre i Indien, bjuder serien på spännande intriger, vackra miljöer och precis som i Downton Abbey, tidsenlig rekvisita och autentiska kläder alla 30-talet.

Ni som har Cmore kan se hela första säsongen i deras utbud och den 22 augusti släpps den på DVD i Universal pictures regi. Andra säsongen finns redan utgiven på DVD i UK, vilket innebär att vi borde ha den här i Sverige närmare vintern.

I kväll tuffar Indian Summers vidare med avsnitt 3 klockan 21.00 på SVT 1: Ralph fjäskar för Maharadjan av Patiala för att öka sin status. Aafrin försöker samla sig efter en nylig traumatisk upplevelse samtidigt som han fått den delikata uppgiften att döma i en cricketmatch mellan britter och indier.

[wp_ad_camp_1]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *