Det är Animerat Som Gäller I Sommar

Kidsen och alla vuxna med barnasinnet i behåll får sitt lystmäte och hungern efter animerad film stillad i sommar. Plumpen i protokollet är nya Age Ager rullen, ”Ice Age: Scratattack” som är för gapig och skränig och allt för speedad. Filmerna ”Hitta Doris”(Sverigepremiär den 26 augusti) och ”Husdjurens Hemliga Liv”(Sverigepremiär den 3 augusti) har dock gått som raketer i USA där de nyligen haft premiär. Hitta Doris spelade in 21 miljoner första helgen och Husdjurens Hemliga liv slog till med den bästa öppningen någonsin för en animerad film med hela 103 miljoner dollar inspelade.

Hitta Doris(Finding Doris) hittar ni här. Rekordfilmen Husdjurens Hemliga liv(The Secret Life Of Pets) kan ni läsa mer om här. Animerat tycker jag är bäst med originalrösterna. Nu kan ju alla inte läsa, så här är den svenskdubbade trailern för alla små: Vad har djuren för sig när vi lämnar dem ensamma när vi ska på skolan eller jobbet?…

[wp_ad_camp_1]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *