Mel Gibson är Blood Father

BloodfatherDet är fortfarande lågt tempo på bloggen, men bättring kommer, bara så att ni vet. En annan som tagit det lugnt ett tag är tvåfaldige Oscarsvinnaren Mel Gibson, som inte gjort en riktigt bra thriller sedan “Edge Of Darkness” 2010. Hetast var han i slutet av 80-talet och under hela 90-talet och bjöd på filmer som “Dödligt Vapen” med uppföljare, “Patrioten” och “Braveheart” för att nämna några.

Numera har han hunnit fylla 60 år och filmar ganska sparsamt, men till hösten är han tillbaka i en ny thriller som ser ut att ha potential. I “Blood Father” spelar Gibson John Link, en före detta fängelsekund som tvingas ta upp fighten med en drogkartell som är på jakt efter hans dotter. Här kommer hans gamla färdigheter som kriminell väl till pass och även hans gamla kontakter i den undre världen.

Fransmannen Jean-François Richet regisserar efter manus av bland andra Peter Craig som var med och skrev manus till spännande Ben Affleck rullen “The Town“. I övriga roller ser vi även William H. Macy och Elizabeth Röhm. Don’t mess with Mel…

[wp_ad_camp_1]


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *