Bad Moms Trailer 2

BadMoms7Baksmällan för tjejer skulle man kunna säga att kommande komedin “Bad Moms” är och filmen har ju samma manusskrivare och regissör, så då får vi en hint om vad som är att vänta. I inlägget Bad Moms – Baksmällan För Tjejer hittar ni första trailern och kan läsa mer om filmen. Sverigepremiär är det den 12 augusti, SF Studios distribuerar.

Högpresterande mamman Amy undrar vad som skulle hända om hon gjorde det hon ville för en gångs skull? Utled på allt, får Amy kontakt med två andra mammor i samma situation. Tillsammans bestämmer de sig för att lämna sina inrutade liv för att leva livet, något som inte ses av blida ögon av klicken av perfekta mammor…

Stillbildsfoto: Michele K. Short
© 2016 STX Productions, LLC.

[wp_ad_camp_1]


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *