Mr Selfridge Tar Farväl

Dubbelavsnitt av Mr Selfridge i kväll lördag, midsommardagen och i och med det tar Harry Selfridge farväl och serien går i graven. Den fjärde säsongen har varit den mörkaste av dem alla och mycket elände har hänt. Nu senast avled Mr Grove av sin cancer och Mardle gör allt för att ta hand om familjen, Meryl kommer till hennes hjälp. Så det kan ju passa med en liten ‘Mr Grove och Miss Myrtle’ video. Paret har ju haft ett minst sagt krångligt förhållande till varandra och när det äntligen tänder till på alla cylindrar, ja då är det för sent…

Del 9 av Mr Selfridge startar klockan 21.35 på SVT 1 och Förberedelser inför Selfridges 20-årsjubileum pågår för fullt. Harry försöker häva leveransstoppet till Whiteleys, men Mae avråder honom. Direkt på, 22.20, sänds det absolut sista avsnittet av serien, det tionde och Harry håller sig borta från varuhuset för att isolera sig hemma. Mae funderar över sin framtid och Mardle återvänder till Selfridges. Varuhusets spektakulära 20-årsjubileum är i antågande men hotas av leveransstoppet. Harry tvingas agera…

[wp_ad_camp_1]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *