Cider Med Rosie På SVT Play

Helt gratis, nåja, kan ni se brittiska perioddramat “Cider Med Rosie” på SVT Play till och med tisdagen den 21 juni. I rollerna ser vi bland andra mycket duktiga skådespelarna Samantha Morton, Timothy Spall, och Georgie Smith m.fl.

Vi får följa Laurie Lee från en barndom där han skämdes bort av mor och systrar, genom de intensiva tonåren till dess att han växer upp till en vuxen man i engelska Slad Valley, omgivningarna som skulle komma att inspirera hans livsverk. Laurie föds 1914 på Gloucestershires landsbygd, och när det första världskriget tar slut så är kriget allt den 4-årige Laurie har känt till. Men det är nu livet verkligen tar sin början, och tillsammans med barndomskamraterna Jo och Rosie i Slad Valley kommer Laurie för första gången att uppleva kärlek, sex men också död och saknad…

[wp_ad_camp_1]


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *